• април 20, 2018
  • 19:00
  • ЛУБ "Благој Јанков Мучето" Струмица

Традиционално по повод 21 година од смртта на роднокрајниот писател за деца и возрасни Видое Подгорец, локалната установа библиотека “Благој Јанков Мучето” го одбележува со изложба на неговите дела.

Изложбата во библиотеката е отворена за посетителите од 13.04.2018 до 20.04.2018 година во работните денови од 7 до 19 часот.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).