Благој Јанков Мучето

Градска Библиотека Струмица

e-Mail: bibliotekastrumica@yahoo.com

Тел: 034 349-040; 034 349-042                Aдреса: ,,Благој Мучето бр.26 Струмица

Лице за посредување со информации од јавен карактер согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер

Емилија Ружинова , е-маил :emilijaruzinova@gmail.com, моб. 075 365-020

Лице овластено за заштитено внатрешно пријавување

Денис Мустафов, е-маил: dmustafov@gmail.com адреса: Благој Мучето бр.26 и тел. 070 690-489

Книгите кои ги се достапни во библиотеката може да ги проверите на следниот линк

Библиотеката работи пон-пет од 8:00 – 16:00

Доколку имате некои прашања, слободно обратете ни се во следнава форма