Нови наслови во ЛУБ “Благој Јанков Мучето” Струмица

 1. Онаа ноќ во Њујорк – Лорен Лејн
 2. Една од момците – Лорен Лејн
 3. Зима со мирис на капини – Сара Џио
 4. Девојката пред мене – Џ.П. Дилејни
 5. Чудо – Р. Џ. Паласио
 6. Со љубов од Барселона – Е. Адлер
 7. Ако ја познаваше сестра ми – А. Мишел
 8. Клуб на прељубници – Т. Стимсон
 9. Ќерка на правта – В. Волас
 10. Јас пред тебе – Џ. Мојес
 11. Тајните сестри – Џ. Ен Кренц
 12. Жена во сино – Е. Гоуџ
 13. Жена во црно – Е. Гоуџ
 14. Преправај се и танцувај
 15. Вдовицата – Ф. Бартон
 16. Сакај ме со лаги – Т. Фишер
 17. Се започна со бакнеж
 18. Генијални лаги – Н. Робертс
 19. Мојот Живот во харем – Џ. Морен
 20. Пристаништето Нова надеж – Х. Робинсон
 21. Кога се заљубив – М. Диконсон
 22. До сите момци што ги сакав
 23. Потекло – Д. Браун
 24. Големата зоолошка градина
 25. Султанот од Паљермо
 26. Никогаш не свртувај го погледот – Матица
 27. Далеку од вистината – Матица
 28. 23 – Матица
 29. Космар – Матица
 30. Седумте сестри приказната на Маја
 31. Сестрата создадена од бура – Матица
 32. Магдалина – Клуб Матица
 33. Другиот брег на Босфор – Матица
 34. Самурајот од Севиља
 35. Тајната ќерка – АЕА
 36. Господар на сенките – Матица