Новости

“СРЕДБИ ПОД ЈАВОРИТЕ – ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ’

“СРЕДБИ ПОД ЈАВОРИТЕ – ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ’ Литературната манифестација „СРЕДБИ ПОД ЈАВОРИТЕ – ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ“ 2022 Советување на тема: „БИБЛИОТЕКАТА – ТЕМЕЛ НА ПИСМЕНОСТА“ со работна тема: „Спроведување добри практики во библиотечната дејност“. Ден:  7.06.2022 Час: 13.00 Место: НУЦК „Антон Панов“,Струмица (мала сала) Агенда: – Свечено отворање на Литературната манифестација „СРЕДБИ ПОД ЈАВОРИТЕ ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ“ 2022 […]

Види ги сите објави


ПРЕПОРАЧУВАМЕ

Писмото
Ќерки на судбибата
Кралство од соништата
Анастасија

ПРЕПОРАЧУВАМЕ ЗА ДЕЦА

Агата Мистери - Загатката на фараонот
skazni od norveskie
Нордиски народни приказни
556_58_51_12__21__9_2012dzvezdi

СТАТИСТИКА

75

Години постоење

3000+

Членови Годишно

14000+

Записи