Искористете ја целата ваша креативна енергија и предложете најдобро име или лого за новиот ЕУ Инфо центар во Скопје.
Онлајн натпреварот е достапен на следниов линк: http://eucontest.mk/, а право на учество имаат сите државјани на Р. Македонија. Наградата се состои од патување (лет) за 2 лица до Валета, Малта (Европски град на култура 2018) и 3 хотелски ноќевања.