На 20 декември 2018 година (четврток) во 14 часот, во ЛУБ „Благој Јанков Мучето“ Струмица, Ве покануваме на промоција на книгите „Проповедничка енциклопедија“, „Животот на Пресвета Богородица и нејзините чудотворни икони“ и Трилогијата „Св. Филарет Московски“ – беседи и проповеди.

На промоцијата ќе се обрати епископот полјански г. Јаков

Директорката на ЛУБ „Благој Мучето“ г-ѓа Тања Гошева

Преведувач Гонца Запрова Анастасова