По повод Денот на заштитниците на Струмица

Св.15 Тивериополски Свештеномаченици

со задоволство Ве покануваме

 

12:00часот: Реч за Св.15 Тивериополски Свештеномаченици

12:05 часот: Доделување на награди и дипломи од литературниот конкурс посветен на Св.15 Тивериополски Свештеномаченици

  • наградени ученици од основни училишта
  • наградени ученици од средни училишта
  • наградени возрасни творци

  12:35 часот: Доделувањенагради и пофалници на најдобри читатели во одделот за деца, доделувањенагради и пофалници на најдобри читатели во одделот за воздрасни

12:45 часот: Доделување награди, дипломи и пофалници на ученици од основните училишта, за учеството на Општинскиот натпревар „Млади Библиотекари“2018год.